17. november 1997 kell 22:00

Elektrooniline võtmekapp loob korra majja

Toime:- arvutiga kontrollitav võtmekapp lubab võtmeid kasutada vaid autoriseeritud iskutel, vastasel juhul käivitub häiresignaal

Tootja:- T T System, Rootsi

Maht:- standardsüsteemil 96 võtmekohta

Mõõtmed:- 135x600x660 mm

Toide:- 220 V ja portatiivne aku, millest jätkub toidet mõneks päevaks

Hind:- 74 000 krooni käibemaksuta

- Võtmed, muidu nii märkamatud asjad, annavad endast kõige rohkem märku just siis, kui nad satuvad võõrastesse kätesse või lähevad kaotsi. Igal ettevõtjal oleks mõistlik kaaluda oma firmasse võtmekapi soetamist, et vargusi, võtmete kadumisi ning muid arusaamatusi ära hoida.

KEYsafe elektroonilist võtmekappi saab ühendada arvutiga, mis võimaldab kellaajaliselt jälgida võtmete kasutamist, määrata igale võtmeomanikule kindel ajalimiit. Arvuti peab automaatselt arvet kõikide kapiavamiste, võtmekasutuste ning teiste võtmetega sooritatud liigutuste üle.

Korraga on võimalik arvuti mälus säilitada 6000 operatsiooni. Kõige olulisem arvutiside hüve on asjaolu, et hoolimata sellest, et kõiki võtmeid hoitakse ühes kapis, tohib iga koodiomanik kasutada vaid võtmeid, millele ta omab juurdepääsuluba. Keelatud võtme võtmisel või kapi vägivaldsel avamisel käivitub häiresüsteem.

Võtmeid võib alati juurde tekkida, seepärast sobivad suurematele kontoritele ideaalselt kapid, mida saab laiendada kuni kolm korda. Firma pakub kappe nii viiele kui ka viiekümnele võtmele.

Võtmekapi soetamisel on firma turvalisuse tagamise suureks plussiks kindel süsteem, mis kujuneb välja kapi kasutamise esimesest päevast. Kapi kasutaja peab teadma oma kohustusi ja õigusi, igal võtmel peab olema oma koht ja kindel number.

Hetkel kuum