20. november 1997 kell 22:00

Tennisehallid kiidavad kliendirohkust

- Pealinna sisetenniseväljakutel pole mängijatest puudust: mõned üksikud mängutunnid on vahest vabad hilisõhtul alates kella 22--23st või nädalavahetusel. Ülejäänud ajad on treeningrühmade, asutuste ja pikaajaliste klientidega hõivatud.

Tennisesaalid on orienteerunud harrastajale, kellel on oma varustus. Esmakordselt proovija peab laenama varustuse sõbralt, sest klubid seda ei laenuta.

Huvi korral tasub klubist uurida vabade aegade olemasolu ligi nädal ette.

Kahe väljakuga Kristiine Sport jäi seekord tabelist välja just vabade mänguaegade harva esinemise tõttu. Väljaku üür on seal hommikupoole ühele inimesele alates 76 kroonist, õhtune aeg kuni 200 kroonini.

Balance Sport, kelle käsutuses on täismõõtmetega väljak, pakub ka individuaalõpet.

Ka kahe täisväljaku ja ühe lasteväljakuga Kadrioru tennisehallis on keeruline leida graafikus vaba aega, sest selle ruumes tegutseb Eesti suurim tennisekool, samuti on seal välja kujunenud kindel klientuur. Loota võib tunnile kella 23--24ni, mil hind on maja madalaim.

Hetkel kuum