• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tubakaäri trumpab kütusemüüjad üle

  Esmaspäeval, kui tõusis mootorikütuse aktsiisimäär, leidis Äripäev oma juhtkirjas, et kütusemüüjatel ei ole vähemalt kuu jooksul tõsiseltvõetavat põhjust tõsta autokütuse hinda. Ei ole ju bensiin, mida praegu müüakse, maksustatud kõrgema aktsiisiga. Hinnad tanklates siiski kerkisid.
  Tubakatoodete maaletoojad plaanivad tõestada, et nende kõrval on kütuseärimehed lausa poisikesed. Kõigi tubakaliikide aktsiisi tõusu on seaduseandjad ette näinud tuleva aasta jaanuaris.
  Üsna inimlik reaktsioon igasugu oodatavatele hinnatõusudele on varude soetamine.
  Kui kütusefirmad hakkasid väiksema aktsiisiga sissetoodud kütust kõrgema hinnaga müüma vähemalt aktsiisimäära tõusmise päevast, võimaldades klientidel enne seda oma paagid-pütid täis osta, siis sigaretiturustajad ei saa mööda kiusatusest aktsiisitõus enda kasuks pöörata juba detsembris, st kokkuostubuumi eel.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kinnisvara areneb – tahaks ka sellest osa
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Venipak avab Eestis kaks uut pakisorteerimise keskust
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.