• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Viktor Kaasik naeruvääristas halduskohut

  Innovatsioonipanka esindava Viktor Kaasiku sõnul kattuvad pangale tehtud ettekirjutuste motiivid sajaprotsendiliselt. «Ettekirjutus on põhjus ja litsentsi tühistamine tagajärg,» lausus Kaasik. Ta pidas samade asjaolude arutamist eri kohtunike poolt ebaõigeks.
  Eesti Panga esindaja vandeadvokaat Aare Tark leidis, et Innovatsioonipank püüab oma taotlusega kohtuasja pikendada. Ta sõnas, et Eesti Panga nõukogu otsus ja pangainspektsiooni ettekirjutus on oma mõju ja jõu poolest erinevad.
  Viktor Kaasik ütles, et Innovatsioonipanga taotlus on ajendatud ringkonnakohtu novembri lõpu otsusest, mis tühistas halduskohtu otsuse Eesti Panga nõukogu otsuse kehtetuks tunnistamise kohta ja saatis kohtuasja tagasi halduskohtusse.
  Tallinna halduskohus juhtis eile tähelepanu, et kassatsioonkaebuse esitamise tähtaeg ringkonnakohtu otsuse peale pole veel lõppenud. Viktor Kaasik ütles seepeale, et kohus muutub absurditeatriks.
  Kui kohtunik Karin Kalmiste viitas võimalusele määrata trahv kohtu solvamise eest, kinnitas Kaasik, et ta suhtub kohtusse jätkuva lugupidamisega.
  Innovatsioonipanga ja Eesti Panga kohtuvaidlus halduskohtus jätkub jaanuari lõpul.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Ettevõtjad teevad katkiste kristallkuulide kiuste kasvuplaane
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.