6. mai 1998 kell 22:00

Koopiatahvel ühendub arvutiga

Eestisse on müügile jõudnud koopiatahvlid, mis võimaldavad tahvlil olevat teksti või jooniseid kohe välja trükkida. Samuti saab tahvli ühendada arvutiga ja printeriga. Esitlusel, kursustel ja rühmatöö korral on mugav, kui esineja poolt tahvlile kirjutatut või joonistatut ei pea teised kohalviibijad oma märkmikesse ümber kirjutama, vaid koopiatahvlil olevat saab hetkega välja printida ja kõigile jagada. Tänu sellele pööratakse rohkem tähelepanu esinejale.

Samuti võimaldab koopiatahvel KXB 530 tahvlil olevat kirja või joonist arvutiekraanile manada, et seda töödelda, printida või failina mööda arvutivõrku edasi saata. See nõuab küll eraldi tarkvara, mida müüakse koos tahvliga. Samuti saab müüjailt liideseid arvuti või printeri ühendamiseks. Kuna tavaliselt koopiatahvlil kasutatav termopaber kvaliteetsena eriti kaua ei säili, on kasulik tahvlil oleva materjal arvuti abil välja printida. Seejärel säilivad tekstid ja joonised printeripaberi parema kvaliteedi tõttu kauem.

Hetkel kuum