• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Koopiatahvel ühendub arvutiga

  Eestisse on müügile jõudnud koopiatahvlid, mis võimaldavad tahvlil olevat teksti või jooniseid kohe välja trükkida. Samuti saab tahvli ühendada arvutiga ja printeriga. Esitlusel, kursustel ja rühmatöö korral on mugav, kui esineja poolt tahvlile kirjutatut või joonistatut ei pea teised kohalviibijad oma märkmikesse ümber kirjutama, vaid koopiatahvlil olevat saab hetkega välja printida ja kõigile jagada. Tänu sellele pööratakse rohkem tähelepanu esinejale.
  Samuti võimaldab koopiatahvel KXB 530 tahvlil olevat kirja või joonist arvutiekraanile manada, et seda töödelda, printida või failina mööda arvutivõrku edasi saata. See nõuab küll eraldi tarkvara, mida müüakse koos tahvliga. Samuti saab müüjailt liideseid arvuti või printeri ühendamiseks. Kuna tavaliselt koopiatahvlil kasutatav termopaber kvaliteetsena eriti kaua ei säili, on kasulik tahvlil oleva materjal arvuti abil välja printida. Seejärel säilivad tekstid ja joonised printeripaberi parema kvaliteedi tõttu kauem.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sulev Alajõe: Pärnu majandusarengut takistav oskustööjõu nappus istub haridussüsteemi augus
Kohalikele tugevustele rajatud spetsialistiõpe aitab piirkonda investoritele atraktiivsemaks muuta, kirjutab Eesti 200 esinumber kohalikel valimistel Pärnus Sulev Alajõe vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Kohalikele tugevustele rajatud spetsialistiõpe aitab piirkonda investoritele atraktiivsemaks muuta, kirjutab Eesti 200 esinumber kohalikel valimistel Pärnus Sulev Alajõe vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Algas Arco Vara aktsiate märkimine
Täna algab Arco Vara täiendavate aktsiate märkimise periood, mis kestab oktoobri keskpaigani.
Täna algab Arco Vara täiendavate aktsiate märkimise periood, mis kestab oktoobri keskpaigani.
Tootjahinnaindeks tõusis üle 15 protsendi
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Eesti ükssarvikute asutajad: peagi on Eestis 15 miljardifirmat
Miljardieurose väärtusega arenevaid tehnoloogiafirmasid on Eestis rohkem kui kusagil Euroopas, kuidas saavutatud edu säilitada ja mida saaks riiks selleks ära teha, rääkisid kolmapäeval Äriplaani konverentsil lavale astuvad Eesti ükssarvikute asutajad portaali Foundme.io vahendusel.
Miljardieurose väärtusega arenevaid tehnoloogiafirmasid on Eestis rohkem kui kusagil Euroopas, kuidas saavutatud edu säilitada ja mida saaks riiks selleks ära teha, rääkisid kolmapäeval Äriplaani konverentsil lavale astuvad Eesti ükssarvikute asutajad portaali Foundme.io vahendusel.