• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Organiseeritud kuritegevuse vastu

  Kümme kandidaatriiki ja Euroopa Liit sõlmisid eelmisel neljapäeval pakti, mis näeb ette tihendada koostööd organiseeritud kuritegevuse vastu võitlemisel.
  Brüsselis peetud kohtumisel rõhutasid peaaegu kõik Euroopa Liidu riikide siseministrid, et Ida- ja Kesk-Euroopa riikide lähenemisel ELile on pööratud ülisuurt tähelepanu majandusküsimustele, kuid jäetud piisava tähelepanuta organiseeritud kuritegevus, mis hõlmab prostitutsiooni, narkoäri, autovargusi, rahapesu ja arvutikuritegusid ning mis ohustab ekskommunistlike riikide liikumist demokraatliku ühiskonna suunas.
  Pakt, mis võeti vastu poliitilise deklaratsiooni kujul, hõlmab Poolat, T?ehhit, Ungarit, Sloveeniat, Eestit, Slovakkiat, Lätit, Leedut, Bulgaariat ja Rumeeniat, samuti Küprost.
  Pakti kohaselt on üksteist kandidaatriiki kohustunud Euroopa Liidu abiga looma tõhusa ja efektiivselt toimiva politseistruktuuri, sõltumatu kohtu- ja uurimissüsteemi. REUTERS-ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Elektrienergia hinnatõus paneb aina rohkem kodusele päikeseenergia-jaamale mõtlema
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.