14. juuni 1998 kell 22:00

Linnavaraameti juhatajaks Rene Kuulmann

Tallinna linnavalitsus kinnitas reedesel istungil uueks linnavaraameti juhatajaks OÜ Jungent nõukogu esimehe Rene Kuulmanni.

Abilinnapea Eve Finki sõnul laekus Tallinna linnavalitsusse neliteist avaldust linnavaraameti juhi kohale, kuid tõsiseltvõetavaid kandidaate oli kolm. «Linnavalitsus vajab värsket verd, uusi ideid. Kasuks tuleb ka töötamine eraettevõtluses,» põhjendas Fink valikut.

Rene Kuulmann on sündinud 1969. aastal ja on lõpetanud 1993. aastal TTÜ majandusteaduskonna. Enne linnavaraameti juhatajaks saamist töötas Kuulmann OÜ Jungent nõukogu esimehena.

Uue linnavaraameti juhataja kinnitamine pandi istungile erakorralise punktina linnapea Ivi Eenmaa äraolekul. Eelmine linnavaraameti juhataja Eve Fink lahkus linnavaraameti juhataja kohalt pärast abilinnapeaks kinnitamist 30. aprillil käesoleval aastal. ÄP

Hetkel kuum