• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hansapanga aktsia hoiab käivet

  Kauplemise aktiviseerumist Tallinna börsil pole endiselt näha. Päevakäibed jäävad tagasihoidlikuks ja vaid üksikud aktsiad suudavad veidigi märkimisväärset käivet näidata. Eile päästis börsi alla 10 mln kroonisest käibest Hansapanga aktsia, mille käive ulatus registreeritud 74 tehingus 28,05 mln kroonini ehk ligi 87 protsendini börsisüsteemi 32,4 mln kroonisest kogukäibest.
  Ühtegi konkreetset uudist Hansapanga aktsia liikumist hetkel suunamas pole ja seetõttu loodavad maaklerid, et tegemist võib olla Hansapanga aktsia kui turu juhtaktsia vastu suunatud ostuhuviga. Kui ostuhuvi kestab, võib juhtaktsia mõju tasapisi kanduda kogu ülejäänud börsile. Forekspanga maakler Sulev Raudsepp ütles BNSile olukorda börsil kommenteerides, et pool aastat kestnud müügisurve on hakanud järk-järgult kahanema ja kui Hansapanga aktsia langus pidurdub, võib lähipäevil oodata kerget tõusu.
  Börsi eilne otsus lubada Rakvere LK aktsial erandkorras olla üks aasta börsil vaid 20protsendilise avalikkuse käes oleva osaga annab aktsiale kindlasti positiivse impulsi. Eile oli aktsia käive lisanimekirjas 0,32 mln kr ja hind langes 4,4%.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.