• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eesti

  - Harju maakonnas kilomeetritel 32,5--36 (Kodasoo--Kiiu) ehitatakse kuni 31. augustini tee vasakut niiti. Töötsoonis on kiirusepiirang kuni 50 km/tunnis.
  - Ida-Viru maakonnas kilomeetritel 124--206 (Lääne-Viru maakonna piirist Narvani) toimub kuni 28. augustini suunaviitade vahetus. Töötsoonis on kiirusepiirang 30 km/tunnis.
  - Ida-Viru maakonnas kilomeetritel 172,4--172,6 (Vokas) toimub 1. septembrini Voka silla remont. Kehtestatud on kiirusepiirang kuni 30 km/tunnis.
  - Ida-Viru maakonnas kilomeetritel 169--169,5 (Toila ristmik) toimub 30. septembrini Kõrve silla remont. Kehtestatud on kiirusepiirang 30 km/tunnis.
  - Harju maakonnas 11. kilomeetril (Lukoili tankla juures) toimub 31. augustini viadukti remont. Tallinnast väljuval sõidusuunal on üks sõidurada suletud. Teisel rajal on kiirusepiirang 30 km/tunnis.
  - Harju maakonnas kilomeetritel 50--57,4 (Paunküla--Ardu) toimub 25. augustini teepeenarde ehitus. Töötsoonis on kiirusepiirang 70 km/tunnis.
  - Jõgeva maakonnas kilomeetritel 125,5--132,2 (Mõhuküla--Annikvere) toimub 31. augustini teekatte ehitus (asfalteerimine). Kehtestatud on kiirusepiirang 70 ja 50 km/tunnis. Töötsoonis on kiirus piiratud 30 km/tunnis.
  - Tartu maakonnas kilomeetritel 169,2--171,2 (Käreveres) tehakse järgmise aasta 31. oktoobrini Kärevere uue silla mullatöid. Töötsoonis on kiirusepiirang kuni 30 km/tunnis.
  - Pärnu maakonnas kilomeetritel 142--144 (Uulus) toimub 31. septembrini teekatte ehitus (freesimine). Töötsoonis on kiirusepiirang 30km/tunnis.
  - Pärnu maakonnas kilomeetritel 61--61,6 (Rael) toimub 30. septembrini Rae silla remont. Liiklus on suunatud teisele sillale. Kiirust on piiratud 70; 50 ja 30 km/tunnis. Kehtestatud on ka 40tonnine tegeliku massi piirang.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.