• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  ASi Baltika üheksa kuu kasum on kasvanud 7,3 miljoni kroonini

  Baltika juhatuse esimehe Meelis Milderi sõnul on Baltika konservatiivsuse printsiibist lähtudes üheksa kuuga kulusse kandnud 3,4 miljonit krooni ebatõenäoliselt laekuvaid arveid.
  Valuutakursside kõikumistest tingituna arvete laekumisel tekkida võiva kahju katteks on ettevõte maha arvanud miljon krooni, märkis Milder.
  Väärtpaberite hinna ümberarvestamisest sai Baltika kahjumit 1,2 miljonit krooni.
  Baltika üheksa kuu netokäive oli 173,4 miljonit krooni. Võrreldes eelmise aasta sama perioodiga on rõivatööstusettevõtte käive kasvanud 13 protsendi võrra.
  Eksport moodustas Baltika netokäibest 64,8 protsenti ehk 112,5 miljonit krooni. Ekspordi kasv võrreldes eelmise aasta sama perioodiga oli 11,2 protsenti. Ettevõtte omatoodangu eksport kasvas samal ajal 27,8 protsenti 73 miljoni kroonini.
  Milderi sõnul kasvas toodangu müük Eestis võrreldes eelmise aasta üheksa kuuga 20,7 protsenti 59 miljoni kroonini. Balti riikidesse müüdi kaupa sama ajaga 24,8 miljoni krooni eest, mis on 37,8 protsenti mullusest enam. BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Tallinna börs meelitab mind kohviaroomiga
Investorid kolmeeuroseid kohve iga päev pigem ei tarbi, aga see ei tähenda, et sama raha eest kohvimaailma panustada ei võiks. Tänasest on võimalik märkida Eesti kohvifirma OA Coffee aktsiaid ja ei tea, kas sihilikult või mitte, aga ühe aktsia hinnaks on 3,3 eurot, mis on umbes sama, kui osta üks tass kohvi mis tahes kohvikus. Seega tekib mul küsimus, kumb on kasulikum rahapaigutus.
Investorid kolmeeuroseid kohve iga päev pigem ei tarbi, aga see ei tähenda, et sama raha eest kohvimaailma panustada ei võiks. Tänasest on võimalik märkida Eesti kohvifirma OA Coffee aktsiaid ja ei tea, kas sihilikult või mitte, aga ühe aktsia hinnaks on 3,3 eurot, mis on umbes sama, kui osta üks tass kohvi mis tahes kohvikus. Seega tekib mul küsimus, kumb on kasulikum rahapaigutus.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Raadiohommikus: kust tuleb töökius ning kuidas peab maitsema veganpihv?
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.