• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Merike Vals petab edasi

  Pärast seda, kui kolmapäevane Äripäev kirjutas Merike Valsi pettustest, helistas mitu inimest ja väitis, et see inimene on neilt raha välja petnud ka sel aastal. Valsi suhtes on algatatud kriminaalasi juba 1996. aastal, sügisel pidi tema üle algama kohtuprotsess.
  «Meilt pettis ta raha välja nädal tagasi,» rääkis eile Tallinna raamatukaupluse Areng juhataja. Vals esitles ennast kui keeleõppekursuste korraldajat ja võttis 10 000 krooni eest raamatuid. «Nüüd helistab iga päev ja lubab kohe raha tuua,» lisas juhataja.
  Eraisik Helle Ruukolm rääkis, et temalt pettis Merike Vals tänavu aprillis 15 000 krooni lubadusega ta Rootsi lõbusõidulaevale tööle saata.
  Kuna süüdistuskokkuvõte Valsi esialgsete kelmuste osas on valminud, peavad uued kannatanud ilmselt oma hagi kohtule eraldi esitama või tegema avalduse politseile, kommenteeriti kohtus.
  Praegustel andmetel on Vals välja petnud 85 firmalt ja eraisikult ligi miljon krooni. Kohtuasja algatamine lükkus esmaspäeval edasi tema ootamatu haigestumise tõttu.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.