• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Väike büroo suures ja veel tühjavõitu majas

  Sel nädalal avas ametlikult IGT Reisid oma kesklinna esinduskontori Roosikrantsi tänava Šveitsi maja esimesel korrusel.
  Väikese kontori jagab kaheks, klienditeeninduse pooleks ja veidi eraldatumaks osaks, poolik kollane vahesein. Mööbel on intensiivsetes sinistes ja rohelistes toonides. Seintel ripuvad raamitud pildid Šveitsi linnade vaadetega.
  Peamine, millega kontorit sisustades arvestati, oli funktsionaalsus, see tähendab, et püüti jälgida reisibüroo vajadusi. Suure osa reisibüroo tööst võtab suhtlemine inimestega. Selleks tarbeks on vaheseina ette vasakule poole pandud väike ümmargune klaaslauake, kus klient saab prospekte lehitseda.
  Paremale poole sissekäigust jääb eri tasanditega büroolaud. Ümar lauake toolidega seisab ka väljaspool kontoriruumi, ukse ees.
  Kollase seina taha on peidetud veel viis töökohta, mis järgivad büroo sini-rohe-kollast värvipaletti ja ühtset stiili.
  Mööbli büroosse valisid IGT Reiside Šveitsi omanikud.
  IGT Reiside kontori kujundus on pärit juuni alguses avatud maja kujunduskonseptsioonist, mida iseloomustab hele, valgusküllane ja avar miljöö: klaasist vaheseinad töö- ning muude ruumide vahel, valgust sisse lubav katus. Kõik bürood avanevad kas tänava poole või klaasitud siseõue, mis muudab ruumid valgusküllaseks. Hoones on kokku 4900 m² büroopinda ning kaheksa korterit. Šveitsi majas asub ka Šveitsi konsulaat.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Repliik: et kalli elektri talumise valu meenuks ka soojal suvel
Aastaaegade vaheldumine annab ka Eesti avalikule arvamusele hooajalise iseloomu. Just praegu, kui elektri hind on laes, tuleks küsida, kas mõni korralik tänapäevane tuulepark on tõesti nii talumatu, et sellele tuleb pidevalt rahalist ja poliitilist lõivu maksta, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Aastaaegade vaheldumine annab ka Eesti avalikule arvamusele hooajalise iseloomu. Just praegu, kui elektri hind on laes, tuleks küsida, kas mõni korralik tänapäevane tuulepark on tõesti nii talumatu, et sellele tuleb pidevalt rahalist ja poliitilist lõivu maksta, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
ELMO Rendi aktsia püüdleb IPO hinna juurde tagasi
ELMO Rent teatas täna novembri tulemustest ning ka uuest ligi 20 protsenti kõrgema hinnaga aktsiaemissoonist. Aktsia hind vastas sellele korraliku tõusuga, saavutades maksimumiks päeval isegi üle 11protsendilise kasvu.
ELMO Rent teatas täna novembri tulemustest ning ka uuest ligi 20 protsenti kõrgema hinnaga aktsiaemissoonist. Aktsia hind vastas sellele korraliku tõusuga, saavutades maksimumiks päeval isegi üle 11protsendilise kasvu.
Euroopa aasta idufirmade seast tõusevad esile Wise ja Wolt
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.
Eestis kahtlustatakse esimesi juhtumeid uue koroonatüvega
Eestis tuvastati kaks positiivset koroonaviiruse proovi, mille puhul võib tegemist olla Omikroni tüvega, teatas terviseamet.
Eestis tuvastati kaks positiivset koroonaviiruse proovi, mille puhul võib tegemist olla Omikroni tüvega, teatas terviseamet.