9. detsember 1998 kell 22:00

Väike büroo suures ja veel tühjavõitu majas

Sel nädalal avas ametlikult IGT Reisid oma kesklinna esinduskontori Roosikrantsi tänava Šveitsi maja esimesel korrusel.

Väikese kontori jagab kaheks, klienditeeninduse pooleks ja veidi eraldatumaks osaks, poolik kollane vahesein. Mööbel on intensiivsetes sinistes ja rohelistes toonides. Seintel ripuvad raamitud pildid Šveitsi linnade vaadetega.

Peamine, millega kontorit sisustades arvestati, oli funktsionaalsus, see tähendab, et püüti jälgida reisibüroo vajadusi. Suure osa reisibüroo tööst võtab suhtlemine inimestega. Selleks tarbeks on vaheseina ette vasakule poole pandud väike ümmargune klaaslauake, kus klient saab prospekte lehitseda.

Paremale poole sissekäigust jääb eri tasanditega büroolaud. Ümar lauake toolidega seisab ka väljaspool kontoriruumi, ukse ees.

Kollase seina taha on peidetud veel viis töökohta, mis järgivad büroo sini-rohe-kollast värvipaletti ja ühtset stiili.

Mööbli büroosse valisid IGT Reiside Šveitsi omanikud.

IGT Reiside kontori kujundus on pärit juuni alguses avatud maja kujunduskonseptsioonist, mida iseloomustab hele, valgusküllane ja avar miljöö: klaasist vaheseinad töö- ning muude ruumide vahel, valgust sisse lubav katus. Kõik bürood avanevad kas tänava poole või klaasitud siseõue, mis muudab ruumid valgusküllaseks. Hoones on kokku 4900 m² büroopinda ning kaheksa korterit. Šveitsi majas asub ka Šveitsi konsulaat.

Hetkel kuum