• Jaga lugu:

  Rahanappus Telekomi hinda ei mõjuta

  «Ma ei näe selles erilist probleemi,» lausus Sõmera. Tema sõnul on lootust, et järgmisel nädalal, kui algab Eesti Telekomi aktsiate märkimine, on riigi rahamured lahendatud. «Rahamure on ikka pigem ajutine,» leidis Sõmera. «Ega riik ei ole pankrotis.»
  Sõmera kinnitas, et Eesti Telekomi ei püüta seetõttu kiiresti maha müüa, et riigile raha saada. «Tegelikult oli ju plaanis Telekom müüa juba eelmise aasta sügisel,» sõnas ta.
  Eile toimunud Tallinna börsi noteerimiskomisjoni koosolekul arutati Telekomi aktsiate noteerimist.
  Tallinna börsi noteerimisosakonna juhataja Rain Semper ütles, et koosolek jätkub täna, kuna eile jäi ajast puudu. «Me ei langetanud ühtegi otsust,» kinnitas ta.
  Eesti aktsiaanalüütikud on hinnanud Eesti Telekomi aktsia hinda avalikus müügis vahemikku 65--80 krooni.
  Investeerimispank Credit Suisse First Boston on hinnanud Telekomi aktsia hinda palju kõrgemaks, 98--117krooniseks.
  Eesti Telekomi aktsiate märkimisaeg on 25. jaanuarist 9. veebruarini.
  Autor: Sten A. Hankewitz
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Minister näeb põllumeestele ja vedajatele suuri muudatusi
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.