29. märts 1999 • 1 min
Jaga lugu:

Keskturu erastavad aprillis praegused juhid

«Olen sündmuste sellises käigus kindel,» ütles Kirsipuu eile pressikonverentsil. Keskturu juhid on tema sõnul linnale kuuluva ettevõtte juhtimisel kahe aasta jooksul teinud kõik, et asutuse erastamine oleks nende osalusega kolmele firmale soodne.

Korruptsioonikahtluse ja võimaliku linna huvide kahjustamise tõttu tegi Kirsipuu turu aktsionäride koosolekul ettepaneku kutsuda tagasi turu juhatuse liige Margus Kuustik. Kirsipuu taotles turu nõukogu väljavahetamist ja tegi kriminaalpolitseile ettepaneku algatada turul revisjon linnale tekitatud kahju suuruse määramiseks.

Autor: BNS

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt