• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EMT käive on viiendiku võrra suurenenud

  Mai alguses EMTst lahkuv juhatuse esimees Tõnu Tee ütles eile, et esimese kvartali kasuminumbri avaldab EMT järgmisel nädalal, sest emafirma Eesti Telekom on börsiettevõtte ning seega ei saa ta kasumit enne börsile teatamist avalikustada. «Aga tõepoolest, EMT-l läheb hästi,» märkis Tee. EMT-l oli märtsi lõpus 174 000 klienti.
  EMT aastaprognoosi kohta ütles Tee, et ta ei saa seda avaldada, sest kui seda teha ja kasum ei ole prognoosikohane, võib börs seda võtta kui väärinfo andmist Telekomi aktsia hinna mõjutamiseks.
  Q GSMi suhtekorraldusjuhi Jaana Adusoni sõnul ei avalda Q GSM tulemusi kvartalikaupa. «Võin öelda, et Q-l läheb äriplaani kohaselt,» sõnas ta, lisades, et kasum ja käive avaldatakse aasta lõpus. «Ka klientide arvu me täna ei avalikusta,» lisas Aduson.
  Radiolinja Eesti ASi turundusjuhti Andrus Hiiepuud ei õnnestunud eile telefoni teel kätte saada. Radiolinja Eesti lõpetas eelmise aasta 43 miljoni kroonise kahjumiga. Aasta algul oli Radiolinjal 51 000 ja Q GSMil 45 000 klienti.
  Autor: Sten A. Hankewitz
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Heade tulemuste hooaeg jätkub: S&P tõusis viiendat päeva järjest
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.