19. aprill 1999 kell 22:00

EMT käive on viiendiku võrra suurenenud

Mai alguses EMTst lahkuv juhatuse esimees Tõnu Tee ütles eile, et esimese kvartali kasuminumbri avaldab EMT järgmisel nädalal, sest emafirma Eesti Telekom on börsiettevõtte ning seega ei saa ta kasumit enne börsile teatamist avalikustada. «Aga tõepoolest, EMT-l läheb hästi,» märkis Tee. EMT-l oli märtsi lõpus 174 000 klienti.

EMT aastaprognoosi kohta ütles Tee, et ta ei saa seda avaldada, sest kui seda teha ja kasum ei ole prognoosikohane, võib börs seda võtta kui väärinfo andmist Telekomi aktsia hinna mõjutamiseks.

Q GSMi suhtekorraldusjuhi Jaana Adusoni sõnul ei avalda Q GSM tulemusi kvartalikaupa. «Võin öelda, et Q-l läheb äriplaani kohaselt,» sõnas ta, lisades, et kasum ja käive avaldatakse aasta lõpus. «Ka klientide arvu me täna ei avalikusta,» lisas Aduson.

Radiolinja Eesti ASi turundusjuhti Andrus Hiiepuud ei õnnestunud eile telefoni teel kätte saada. Radiolinja Eesti lõpetas eelmise aasta 43 miljoni kroonise kahjumiga. Aasta algul oli Radiolinjal 51 000 ja Q GSMil 45 000 klienti.

Autor: Sten A. Hankewitz

Hetkel kuum