12. mai 1999 • 1 min
Jaga lugu:

Valitsus lõpetagu Lepa ahistamine

ETV peadirektoriks saades viis Toomas Lepp reklaami Eesti Televisioonist välja. Kui riigieelarvest eraldatav summa oodatust napimaks jäi, muutis vahepeal juba kangelase kuulsuse saavutanud Lepp meelt ja tahab taas reklaami müüa. Valitsuse otsust, et uue ringhäälinguseadusega ETVs reklaami ei ole, hindas Lepp kallaletungiks demokraatlikule ajakirjandusele ja lubas sõltumatuse eest võidelda viimase veretilgani. On riigi otsustada, mis ta ETVga peale hakkab. Elu on näidanud, et oma rahakoti peal ta ETVd ülal pidada ei jaksa. Seega on ainus võimalus ETV erastada, lõpetada Lepa ahistamine ja anda talle võimalus vabas konkurentsis viimase veretilgani võidelda.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt