• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Reval Hotelligrupp vaidlustab ostusumma

  Reval Hotelligrupp (RHG) peab erastamisagentuuri vastutavaks selle eest, et viimane ei lahendanud enne Olümpia kinnistu müüki hoone alla jääva maa omandiküsimust.
  «Kui heauskse ostjana avastasime, et on müüja lahendamata probleeme, pidime neilt selgitust paluma,» rääkis RHG arendusdirektor Urmas Pastarus. Ettevõte on Pastaruse sõnul kandnud kohtuprotsessi tõttu suuri kulutusi: maksnud advokaatide honorare, inimesed on aega kulutanud, rääkimata kinnistule pandud võõrandamiskeelust tulenevast võimalikust kahjust. «Meie majandustegevus on kohtuprotsessi tõttu häiritud,» tõdes Pastarus. «Normaalne on, et vähendataks ostuhinda.»
  Kui palju peaks riik Olümpia kinnistu hinda kahandama, ei soovinud Pastarus enne agentuuri seisukohavõttu öelda.
  Kolmapäevasel koosolekul jättis erastamisagentuuri nõukogu RHG Olümpia hotelli ostusumma vähendamise taotluse rahuldamata, kuid agentuuri pressiesindaja Katrin Kivi kinnitusel pole see otsus lõplik. «Taotlus polnud korrektselt vormistatud,» selgitas Kivi, lisades, et kui RHG esitab uue taotluse, tuleb arutusele selle sisupool.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
USA aktsiaturg: Nasdaq pani langusnädalale punase punkti
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Ossinovski vastane ei jäänud kohtu otsusega rahule
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.