• Jaga lugu:

  Suurim eraisikutulu Sõõrumaal

  Sõõrumaa ütles, et 16,9 mln kroonise tulu teenis ta peamiselt turvafirma ESS aktsiate müügist rahvusvahelisele majanduskontsernile Falck Group. Viimane omandas eelmise aasta detsembris 65% ESS aktsiatest, 35% firma aktsiatest kuulub endiselt Sõõrumaale. Täpset müüdud aktsiate pealt teenitud summat ei soovinud Sõõrumaa avalikustada. Selle aasta sissetulek enam nii suur kindlasti ei tule, lausus ta. Tänavune tulu langeb Sõõrumaa sõnul tõenäoliselt 1997. aasta tasemele, kui ta deklareeris maksuametile 4,3 miljonit krooni.
  Kümnest Eesti suurimat aastatulu deklareerinud isikust olid oma nime avaldamisega peale Sõõrumaa nõus veel Itaalia kinnisvaraärimees Ernesto Preatoni 5miljonise ja endine hoiupankur Aare Kilp 3,8 miljoni kroonise tuluga.
  Eelmisel aastal teenis maksuametile esitatud deklaratsioonide kohaselt üle miljoni krooni kokku 180 inimest. See on maksuameti teatel 18 võrra rohkem kui 1997. aastal.
  Vahemikus 1--2 miljonit krooni deklareeris tulu sel aastal 137 inimest, võrreldes mullusega on kuni 2 mln kroonise aastatulu saajate arv suurenenud 16 võrra. Nende hulgas oli ka Võru maavanem Robert Lepikson.
  2--3 mln kroonist aastatulu deklareeris mullu 28 inimest, üle 3 mln krooni teenisid deklaratsioonide kohaselt 15 inimest. Tuludeklaratsioonid ei hõlma dividenditulu, mistõttu maksuameti avaldatud andmed ei pruugi olla lõplikud.
  1997. a suurima, üle 20 mln kroonise tulu teeninud ASi Võru Juust nõukogu esimees Ando Hagel ütles, et tema sel aastal tulu ei deklareerinud. Peamiselt ASi Võru Juust aktsiate müügist saadud tulu investeeris Hagel kinnisvarasse ja panga hoiustesse. Viimaste pealt saadavat intressitulu aga maksuametile deklareerima ei pea. Deklaratsiooni ei pea esitama ka siis, kui inimene saab oma sissetulekud ühe tööandja juurest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Juhan Aguraiuja: viis taastuvenergia trendi, millel silm peal hoida
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
USAs on vaktsineeritud 70% inimestest
USAs on 70% inimestest saanud vähemalt ühe doosi Covid-19 vaktsiini, mis tähistab olulist verstaposti pandeemia vastases võitluses, vahendab Bloomberg.
USAs on 70% inimestest saanud vähemalt ühe doosi Covid-19 vaktsiini, mis tähistab olulist verstaposti pandeemia vastases võitluses, vahendab Bloomberg.
T1 alghind on isegi suurima võlausaldaja arvates liiga kõrge
Pealinna uusim kaubanduskeskus T1 läks võlgade katteks 85 miljoni euro eest oksjonile, kuid isegi suurim võlausaldaja leiab, et sellise hinnaga ostjat ei tule.
Pealinna uusim kaubanduskeskus T1 läks võlgade katteks 85 miljoni euro eest oksjonile, kuid isegi suurim võlausaldaja leiab, et sellise hinnaga ostjat ei tule.
Nordica sai iseseisvaks lennufirmaks
Nordic Aviation Groupi kuuluv Nordica teatas, et alustab tegevust iseseisva lennuettevõttena ja teeb täna oma nime alt esimesed regulaarlennud.
Nordic Aviation Groupi kuuluv Nordica teatas, et alustab tegevust iseseisva lennuettevõttena ja teeb täna oma nime alt esimesed regulaarlennud.