8. august 1999 kell 22:00

USA ärikoolituse hiid asutab Eestis esinduse

Enne Franklin Covey Eesti turule tulekut kavatseb kirjastus Ilo välja anda kaks eestikeelset Franklin Covey koolitust tutvustavat raamatut. «Väga efektiivsete inimeste seitse harjumust» ja «Esmatähtsad asjad kõigepealt».

Franklin Covey sertifitseeritud juhendaja Silva Laiuse sõnul on praegu veel vara täpselt rääkida sellest, millistes mahtudes ja kuidas kavatseb firma hakata Eesti koolitusturul tegutsema.

Franklin Covey asutati 1960ndate aastate lõpul Ameerika Ühendriikides. Euroopas tegutseb Franklin Covey Inglismaal ning peagi tahetakse tegevust alustada Prantsusmaal, Saksamaal ja Itaalias.

Laius ütles, et Franklin Covey ärikoolituse konsultatsioone kasutavad näiteks Hewlett Packard, Motorola, McDonald's, Microsoft, General Motors, American Airlines, Mitsubishi Electronic ja Federal Express.

Audentese kõrgema ärikooli turundusjuht Aive Levandi märkis, et Franklin Covey tulek Eesti turule on igati teretulnud nähtus. «Nende koolituskogemus on meie omast mitu sammu ees,» lausus ta. Samas tasuks Levandi hinnangul Franklin Covey koolitusse suhtuda teatava ettevaatusega, sest see erineb tugevalt Euroopa omast.

Autor: Mihkel Kumari

Hetkel kuum