• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pankade tulemused uinutasid aktsiaturu

  Tallinna börs suikus eile, päev pärast pankade juulikuu tulemuste selgumist taas unne. Kauplemispäeva jooksul registreeriti börsil 126 tehingut kogukäibega 7,13 mln kr. ÄP indeks kerkis esmaspäevase sulgemistasemega võrreldes siiski 0,14%, 327,46 punktile.
  Börsi juhtsektor, pangasektor, jäi päeva kokkuvõttes täpselt eelmise õhtu tasemele. Maaklerite sõnul puudusid pankade tulemustes pettunud suuremad investorid eile turult. «Kõik vaatavad oma positsioone üle,» kommenteeris Ühispanga maakler Märt Helmja Reutersile ja lisas, et ei oota sel nädalal enam suuremaid muutusi.
  Suurimat kauplemishuvi leidis põhinimekirjas eile taas Norma aktsia, mille käive ulatus registreeritud 21 tehingus 1,64 mln kroonini. Huvi Norma aktsia vastu hoiab üleval endiselt õhus rippuv leping Autoliviga, mis esialgsete plaanide kohaselt peab jõudma mingi tulemuseni septembri alguseks. Sinna on aga veel vaid kaks nädalat aega.
  Juba teist päeva järjest hõivas tõusjate pingereas kõige ülemise koha lisanimekirjas kaubeldav Reval Hotelligrupi aktsia. Kuigi aktsia käive on olnud päris korralik, tehti kahe päevaga kokku siiski vaid viis tehingut, mistõttu ei saa rääkida investorite suurest huvist aktsia vastu. Arvestatav põhjendus aktsia hinna kerkimisele on siiski olemas. Nimelt teatas statistikaamet, et majutusturg on 98. aasta II kvartaliga võrreldes kasvanud 10% ja juunis oli hotellides majutatud turistide arv koguni 12% suurem.
  Neljapäeval on oodata Eesti Telekomi II kvartali konsolideeritud majandustulemuste avaldamist. Telekomi majandusnäitajad on olnud tavaliselt üpris stabiilsed. Kuidas reageerib neile aga aktsia, on raske ennustada.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tanel Kandle: auk preservatiivi, sott näkku
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Enefit Greeni aktsionärid kinnitasid dividendi
Täna toimus Enefit Greeni aktsionäride koosolek, kus kinnitati 0,151 eurone dividend, selgub börsiteatest.
Täna toimus Enefit Greeni aktsionäride koosolek, kus kinnitati 0,151 eurone dividend, selgub börsiteatest.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Raadiohommikus IT-minister, aasta reklaamiagentuur ja revolutsioon tervishoius
IT-minister Andres Sutiga räägime Eesti riigi positsioonidest WEB3- ja krüptomaastikul – tegu on kiiresti muutuva valdkonnaga, mis kipub regulatsioonidele jalgu jääma.
IT-minister Andres Sutiga räägime Eesti riigi positsioonidest WEB3- ja krüptomaastikul – tegu on kiiresti muutuva valdkonnaga, mis kipub regulatsioonidele jalgu jääma.
Eesti saab leevendada inflatsiooni mõju, hinnatõusu ennast pidurdada on raske
Kuivõrd inimeste ostujõust viiendiku, vaesematel isegi kolmandiku viinud hinnatõus on põhjustatud peamiselt Eestist väljaspool tekkinud põhjustest, napib ka võimalusi, kuidas seda siin kohapeal pidurdada.
Kuivõrd inimeste ostujõust viiendiku, vaesematel isegi kolmandiku viinud hinnatõus on põhjustatud peamiselt Eestist väljaspool tekkinud põhjustest, napib ka võimalusi, kuidas seda siin kohapeal pidurdada.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.