• Jaga lugu:

  Hotellid ootavad aastavahetust

  Olümpia hotelli müügi- ja turundusjuht Maarika Liivamägi ütles, et 1. septembril hakkab hotell müüma aastatuhande vahetuse peole pileteid, mis sisaldavad nii meelelahutusprogrammi, sööke-jooke kui ka majutust. Pilet aastavahetuse peole ja ööbimine kahele maksab sõltuvalt toast 4500--6000 krooni. «Ootame täismaja,« lausus Liivamägi.
  Viru hotelli turundusdirektor Vesa Kokkonen ütles eile, et peaaegu kõik numbritoad on 31. detsembriks juba kinni pandud. Viru hotell ei küsi aastavahetusel numbritoa eest tavalisest kõrgemat hinda.
  Finest Hotel Groupi kuuluva Pärnu Rannahotelli juhataja Arne Kalbus sõnas, et kuigi reklaamikampaania pole veel alanud, on juba saabunud esimesed broneeringud välismaalt. «Tegelikult on meie hotell orienteerunud Tallinna publikule ja ootame, et tallinlased tulevad siia aastavahetust tähistama,» lausus Kalbus. Hotellitoa hind jääb aastavahetusel samaks kui tipphooajal, peopääse maksab 2000 krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Minister näeb põllumeestele ja vedajatele suuri muudatusi
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.