Viktoria Korpan • 23. august 1999 kell 22:00

Hotellid ootavad aastavahetust

Olümpia hotelli müügi- ja turundusjuht Maarika Liivamägi ütles, et 1. septembril hakkab hotell müüma aastatuhande vahetuse peole pileteid, mis sisaldavad nii meelelahutusprogrammi, sööke-jooke kui ka majutust. Pilet aastavahetuse peole ja ööbimine kahele maksab sõltuvalt toast 4500--6000 krooni. «Ootame täismaja,« lausus Liivamägi.

Viru hotelli turundusdirektor Vesa Kokkonen ütles eile, et peaaegu kõik numbritoad on 31. detsembriks juba kinni pandud. Viru hotell ei küsi aastavahetusel numbritoa eest tavalisest kõrgemat hinda.

Finest Hotel Groupi kuuluva Pärnu Rannahotelli juhataja Arne Kalbus sõnas, et kuigi reklaamikampaania pole veel alanud, on juba saabunud esimesed broneeringud välismaalt. «Tegelikult on meie hotell orienteerunud Tallinna publikule ja ootame, et tallinlased tulevad siia aastavahetust tähistama,» lausus Kalbus. Hotellitoa hind jääb aastavahetusel samaks kui tipphooajal, peopääse maksab 2000 krooni.

Hetkel kuum