• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Seesam saab Polaris Elu lepingud

  Kindlustusinspektsiooni direktori asetäitja Kaido Tropp kinnitas reedel, et üks kindlustusselts on andnud nõusoleku Polaris Elu pankrotimenetluse algatamise järel viimase elukindlustuslepingud üle võtta. Polaris Elu lepingutest huvitunutest on järele jäänud vaid Seesam Elukindlustus.
  «Ma ei saa seda informatsiooni ümber lükata ega kommenteerida,» ütles Tropp. «Avaldame selle siis, kui Polaris Elu pankrotihaldur on selleks lepingu sõlminud.»
  Sampo Kindlustuse juhatuse esimees Olavi Laido ütles, et nende kindlustusselts Polaris Elu lepingute ülevõtmisest huvitatud ei ole. Sampo on varem üle võtnud Polaris Vara kindlustuslepingud.
  BICO Kindlustuse juhatuse liige Olga Reznik kinnitas, et ka BICO on Polarise elukindlustuslepingute ülevõtmisest loobunud. «Põhjus oli lihtsalt see, et Polaris Elul puudus täielikult lepingute kattevara ja meie omanik pidas lepingute ülevõtmist liiga suureks investeeringuks,» rääkis Reznik. BICO suuromanik on Saksa kindlustusselts Alte Lepziger.
  Seesam Elukindlustuse juhatuse esimees Taivo Saar keeldus reedel kinnitamast, kas kindlustusselts on andnud oma nõusoleku Polaris Elu lepingute ülevõtmiseks. «Jah, oleme esitanud inspektsioonile visiooni, millistel tingimustel oleme nõus portfelli üle võtma,» lausus ta.
  Saare sõnul sisaldasid kindlustusinspektsioonile esitatud dokumendid tehnilisi üksikasju. Kindlustusinspektsioon on teinud ise ettepaneku Polaris Elu lepingute garanteeritud intressi alandada ja katkestatud lepinguid mitte üle anda.
  Kindlustusinspektsiooni direktori Ellen Ridaste sõnul vähendatakse Polaris Elu portfelli üleandmisel kindlustuslepingute garanteeritud intressi kaks korda 3,5 protsendini.
  Inspektsiooni direktor Ellen Ridaste on öelnud, et lepingute tagasiostmise avalduse teinud Polaris Elu klientide nõuded portfelli ülevõtjale ei lähe. Klientide raha tagasisaamine sõltub kindlustusseltsi likvideerimise käigust.
  Tartu linnakohus algatas kindlustusinspektsiooni avalduse alusel Polaris Elu pankrotimenetluse 12. augustil. Polaris Elul on 13 000 kehtivat kindlustuslepingut.
  Kindlustusseltsi lepingute maht on 31 mln krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rimi turundusjuht: kolm suurimat muret on praegu meie inimesed, inimesed ja veel kord inimesed
Uute karmimate piirangute aeg esitab suure väljakutse kaupluste töötajatele, sest iga ukse ette meil turvameest panna ei ole, kirjutab Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Arro.
Uute karmimate piirangute aeg esitab suure väljakutse kaupluste töötajatele, sest iga ukse ette meil turvameest panna ei ole, kirjutab Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Arro.
Tesla aktsia on mulle toonud mõne kuuga 70% kasumit Tulemused ületasid jällegi analüütikute ootuseid
Ma ei saa jätta märkimata, kui minu portfelli aktsiad rekordeid löövad. Sedakorda siis Tesla nii aktsia hinna kui kolmanda kvartali tulemustega, ehkki selle aktsia roll minu portfellis on pigem spekulatiivne ja osakaal marginaalne, on kasum paberil väga korralik.
Ma ei saa jätta märkimata, kui minu portfelli aktsiad rekordeid löövad. Sedakorda siis Tesla nii aktsia hinna kui kolmanda kvartali tulemustega, ehkki selle aktsia roll minu portfellis on pigem spekulatiivne ja osakaal marginaalne, on kasum paberil väga korralik.
Rail Baltica projekt allkirjastas pea 20miljonilise toetuslepingu
Rail Baltica projekt allkirjastas toetuslepingu Euroopa Kliima-, Infrastruktuuri- ja Keskkonnaagentuuriga (CEF).
Rail Baltica projekt allkirjastas toetuslepingu Euroopa Kliima-, Infrastruktuuri- ja Keskkonnaagentuuriga (CEF).
Purginappus ja hinnatõus kimbutavad õlletootjat
Alumiiniumpurkide tarnekindlus on võrreldes suvega küll paranenud, kuid nõudlus on endiselt pakkumisest suurem, rääkis Saku Õlletehase tootmisjuht Marite Mets. Hinnatõus pitsitab tootjat igast nurgast ning näiteks euroaluste hind on suvega võrreldes kahekordistunud.
Alumiiniumpurkide tarnekindlus on võrreldes suvega küll paranenud, kuid nõudlus on endiselt pakkumisest suurem, rääkis Saku Õlletehase tootmisjuht Marite Mets. Hinnatõus pitsitab tootjat igast nurgast ning näiteks euroaluste hind on suvega võrreldes kahekordistunud.