• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Järjepidev jälgimine

  Meediamonitooringut pakuvad Eestis spetsiaaliseerunud firmad Meedia Monitooring ja Observer. Suhtekorraldusbürood jälgivad üldjuhul ainult oma klientide tegevuse kajastamist ajakirjanduses, kui on selleks soovi avaldatud.
  Tabelis on esitatud tuntumad monitooringu pakkujad. Meediamonitooringut saab teha ka iga firma iseseisvalt.
  Tabelist on näha, et Eestis ja välismaal kokku on vaid sadakond ettevõtet, keda huvitab süstemaatiline Eesti meedia jälgimine. Observeri müügiesindaja Janek Juhanson ütleb, et Eesti turg on veel toores sellise teenuse jaoks.
  Meedia Monitooringu tegevdirektor Sven-Erik Heinsoo on seisukohal, et klientide arv ei anna ülevaadet turul toimuvast, sest klientide arv ja lepingute mahud võivad olla väga erinevad. Nii näiteks on Meedia Monitooringul kliente, kes osatavad monitooringuteenuseid 40 000 krooni eest kuus, ning neid, kes jäävad 3000 krooni piiresse.
  Observeril on küll 52 klinti, kuid iga kliendi kohta tuleb mitu tellimust, kokku on Observeril 280 tellimust.
  Meediamonitooring on vajalik, et jälgida avalikku arvamust firmat huvitavates küsimustes ning firmat puudutava informatsiooni avaldamist, selgitada meediakanalite suhtumist konkreetsetesse küsimustesse ja valmistuda reageerima avalikkuses esitatud teabele.
  Mis on teie ettevõtte kommunikatsiooni eesmärk?
  Kommunikatsiooni peaeesmärk on anda teavet, mis tagaks firma tegude selguse, läbipaistvuse ja mõistmise.
  Turunduskommunikatsioonis on alates septembrist eesmärk informeerida kliente uutest toodetest, hindadest ning tarbimisvõimalustest, samuti suunata konkreetseid tooteid õigetele sihtgruppidele ja siduda tarbijate hinnatavaid väärtusi ettevõtte ning tema toodetega.
  Eesti keskpangal on väga selgelt paika pandud kommunikatsioonialased eesmärgid. Eeskätt puudutavad need vajadust tagada avalikkuse arusaam ja toetus Eesti rahapoliitikale ja keskpanga tegevusele rahvusvaluuta stabiilsuse hoidmisel.
  Samuti eeldab Eesti Panga strateegiline arengukava paljude eesmärkide elluviimisel just aktiivset suhtlust kogu ühiskonnaga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Agris Adamberg: tubakaaktsiisiga saaks tervisekahjusid vähendada
Aktsiisipoliitika võiks ümber teha nii, et vähem kahjulikud tooted maksustatakse väiksema aktsiisiga, kirjutab alternatiivsete tubakatoodete aktsiisi mõju uurinud Agris Adamberg.
Aktsiisipoliitika võiks ümber teha nii, et vähem kahjulikud tooted maksustatakse väiksema aktsiisiga, kirjutab alternatiivsete tubakatoodete aktsiisi mõju uurinud Agris Adamberg.
USA aktsiad langevad hoogsalt: Nasdaq üle 4% miinuses
USA aktsiad läksid täna hoogsalt langusse, nii et keset börsisessiooni oli S&P indeks juba üle kolme ja Nasdaqi üle nelja protsendi vee all.
USA aktsiad läksid täna hoogsalt langusse, nii et keset börsisessiooni oli S&P indeks juba üle kolme ja Nasdaqi üle nelja protsendi vee all.
Parima juhi valem: rüsele omanikuga, murra stereotüüpi ja sütita kolleege Videod: kolme parima juhi töökaaslased räägivad suu puhtaks
Sel reedel selgub Pärnu Juhtimiskonverentsil 2022 Eesti parim tippjuht. Märtsi lõpus valis žürii finalistideks LHV juhi Madis Toomsalu, häirekeskuse juhi Kätlin Alvela ja Enefit Greeni juhi Aavo Kärmas.
Sel reedel selgub Pärnu Juhtimiskonverentsil 2022 Eesti parim tippjuht. Märtsi lõpus valis žürii finalistideks LHV juhi Madis Toomsalu, häirekeskuse juhi Kätlin Alvela ja Enefit Greeni juhi Aavo Kärmas.
Raadiohommik: Tartu kinnisvaraturust Londonisse loodava pangani
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis räägib LHV kõrge juht Erki Kilu alanud rahakaasamisest ja Suurbritanniasse panga tegemisest.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis räägib LHV kõrge juht Erki Kilu alanud rahakaasamisest ja Suurbritanniasse panga tegemisest.
Vene gaasitarned Soome võivad katkeda Soomlased otsustasid arbitraaži pöörduda
Poola ja Bulgaaria järel on Vene gaasitarnete katkemine kätte jõudmas Soomes, mille suurim gaasifirma ei ole nõus Vene Gazpromile rublades maksma.
Poola ja Bulgaaria järel on Vene gaasitarnete katkemine kätte jõudmas Soomes, mille suurim gaasifirma ei ole nõus Vene Gazpromile rublades maksma.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.