• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Milliseid muudatusi tegite suvel kaupade laialiveosüsteemis?

  Loomulikult oli meil töös rohkem autosid. Kui suvel müügimaht ligi kolmekordistus, siis autode arv kasvas 50--60%. Reeglina veab tavalisel perioodil kaupa umbes 30 autot.
  Mõningad pausid tekkisid üksikute õllesortide osas. Kuna Eesti on meil jaotatud nädalapäevade järgi erinevatesse regioonidesse, mis sisuliselt tähendab, et kõikidel klientidel on määratud kaubapäevad, siis võis juhtuda, et mõnes regioonis sai kaup varem otsa. Aga me katsusime sinna juurde viia.
  Raskeim aeg oli muidugi enne jaanipäeva, kus kõik koguvad endale suuri varusid ja kliendi tellimus, kes tavaliselt võtab 30 kasti, oli siis reeglina saja kasti ringis.
  Coca-Cola toodete laialivedu toimub aastaringselt oma autodega. Suvel kasutame erandjuhtudel ka autofirmade abi. Tänavu suvel vajasime vaid kuuel päeval ühte autot juurde.
  Kuigi suvel kasvab meie müügimaht 2--3 korda, pole me tahtnud võõraid autosid ja autojuhte kasutada. Autoroolis olev mees peab lisaks kauba laialivedamisele raha kokku koguma ja me pole tahtnud võõraid inimesi raha juurde lasta.
  Palkame oma autojuhtidele suveks abilisi, kes aitavad koorma peale- ja mahalaadimisel. See suurendab tööviljakust ja võimaldab hakkama saada oma sõidukitega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.