Andres Reimer • 19. september 1999 kell 22:00

Pihel Muuga arendusdirektoriks

«Mul on hea meel, et Tallinna Sadama juhtkond otsustas Eesti suurimat sadamat noore kaadriga tugevdada,» ütles Muuga sadama direktor Joel Tammeka. Milliste projektidega Pihel täpselt tegelema hakkab, ei soovinud Tammeka reedel avaldada.

Pakterminali juhatuse esimees Raivo Vare loodab, et Pihel alustab energiliselt Muuga sadama laiendamist. «Muuga sadam vajab uut arendusplaani, sest praegu on kasutuses vaid pool sadama territooriumist, kuhu operaatorid on üksteise kõrvale sõna otseses mõttes topitud,» ütles Vare.

Vare lisas, et ta on Piheli kiirest lahkumisest riigikantseleist üllatunud. «Pihel ei olnud sellele kohale parteiline kandidaat, vaid mees läbis konkursi,» ütles ta. Pihel töötas Vare teede- ja sideministriks oleku ajal infrastruktuuri arengu eest vastutava asekantslerina.

Valitsuse pressiesindaja Priit Põiklik ütles, et Pihel lahkus riigikantselei direktori kohalt tõenäoliselt sooviga rohkem teenida. Riigikantselei direktori kuupalk on ligi 11 000 krooni.

Esialgsete kavade kohaselt pidi Pihel Muuga sadamasse tööle asuma juba 15. septembril, kuid ta ei jõudnud selleks ajaks töölepingule allakirjutamiseni.

Hetkel kuum