• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pihel Muuga arendusdirektoriks

  «Mul on hea meel, et Tallinna Sadama juhtkond otsustas Eesti suurimat sadamat noore kaadriga tugevdada,» ütles Muuga sadama direktor Joel Tammeka. Milliste projektidega Pihel täpselt tegelema hakkab, ei soovinud Tammeka reedel avaldada.
  Pakterminali juhatuse esimees Raivo Vare loodab, et Pihel alustab energiliselt Muuga sadama laiendamist. «Muuga sadam vajab uut arendusplaani, sest praegu on kasutuses vaid pool sadama territooriumist, kuhu operaatorid on üksteise kõrvale sõna otseses mõttes topitud,» ütles Vare.
  Vare lisas, et ta on Piheli kiirest lahkumisest riigikantseleist üllatunud. «Pihel ei olnud sellele kohale parteiline kandidaat, vaid mees läbis konkursi,» ütles ta. Pihel töötas Vare teede- ja sideministriks oleku ajal infrastruktuuri arengu eest vastutava asekantslerina.
  Valitsuse pressiesindaja Priit Põiklik ütles, et Pihel lahkus riigikantselei direktori kohalt tõenäoliselt sooviga rohkem teenida. Riigikantselei direktori kuupalk on ligi 11 000 krooni.
  Esialgsete kavade kohaselt pidi Pihel Muuga sadamasse tööle asuma juba 15. septembril, kuid ta ei jõudnud selleks ajaks töölepingule allakirjutamiseni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Heade tulemuste hooaeg jätkub: S&P tõusis viiendat päeva järjest
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.