• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hüvitusfondi emissioon märgiti kolm korda üle

  Emissioonis osales 926 investorit, kes märkisid obligatsioone kokku 158,2 miljoni erastamisväärtpaberi (EVP) eest. Füüsilisi isikuid oli märkijate hulgas 911 ning nende arvele langes neljandik märgitud obligatsioonidest.
  Hüvitusfondi juhatuse esimees Aare Tammemäe lausus, et tõenäoliselt suurendatakse emissiooni mahtu, et kõik taotlused saaks rahuldatud. Meie eesmärk on EVPsid kustutada ja ei ole mõtet suurendada mahtu ainult natuke, et siis hakata EVPsid järgmises emissioonis ära korjama, rääkis Tammemäe.
  Tammemäe sõnul oli emissiooni nii suur ülemärkimine üllatav ja see annab tunnistust sellest, et investorid usaldavad Hüvitusfondi kui finantsinstitutsiooni. Institutsionaalsetele investoritele pakkus kindlasti huvi obligatsioonide hea tootlus, sest sarnase kvaliteedi ja hinnaga võlakirju turul napib, märkis Tammemäe.
  Hüvitusfond emiteeris XV seeria obligatsioone hinnaga 271 erastamisväärtpaberit obligatsioon. Tammemäe sõnul on järgmine avalik emissioon kavas korraldada märtsis-aprillis.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Trumpi meediaaktsia teeb börsil muljetavaldavaid hüppeid
Eile Donald Trumpi uue meediafirmaga liitumisest teatanud DWAC jätkab täna Nasdaqil trallitamist, hüpates kümneid protsente üles ja alla.
Eile Donald Trumpi uue meediafirmaga liitumisest teatanud DWAC jätkab täna Nasdaqil trallitamist, hüpates kümneid protsente üles ja alla.
Putin: Tahate rohkem gaasi? Kiitke Nord Stream 2 heaks
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Energiavaesus ähvardab muutuda reaalsuseks
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.