• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Puhastus kalmistuäris

  Rahakantimises süüdistatava Merike Ränki juhitud kalmistu kaheksa kuu tegevuskahjum on audiitori andmetel üle 350 000 krooni. Ränk eilsest nõukogu istungist osa ei võtnud, põhjendades seda auto purunemisega.
  Rahumäe kalmistu nõukogu esimees Vootele Hansen ütles, et kümme minutit enne istungit sai ta üllatuslikult teada, et kolmapäeval on Tallinna linnavalitsus lasknud teadmata põhjustel lahti nõukogu liikme Maret Järve, vabastades ta ühtlasi ka Liiva kalmistu nõukogu esimehe kohalt.
  Kuna äriregistrisse polnud muudatus veel tehtud, osales Järv eilsel Rahumäe kalmistu nõukogu koosolekul.
  Järve vallandamisotsuse linnavalitsuse istungile ette valmistanud linnamajandamise ameti juhataja Vello Ervin ütles, et Järve tagandamise põhjusi peab küsima Ain Valdmannilt. Järve juhitud Liiva kalmistu nõukogu vabastas septembris ametist kalmistu juhi Hiie Eliase, kelle oli ametisse sokutanud Valdmann.
  Eile komandeeringus olnud Tallinna kommunaalameti juhataja Ain Valdmanni vastu on algatatud kriminaalasi, sest majanduspolitsei uuritavad võimalikud korruptiivsed seosed viivad temani.
  Väidetavalt pani Valdmann kolm aastat tagasi kalmistuid haldavaid äriühinguid juhtima oma tuttavad.
  Pärnamäe kalmistut haldava OÜ Toonela nõukogu esimees Merike Purde ütles, et ju jäi Järv kellelegi jalgu. «Ta oskab oma õiguste eest seista ja seisab, kuid ma ei usu, et Valdmann selle taga on,» ütles Järvega koos Liiva kalmistu nõukogus olnud Purde.
  «Kommunaalamet ise pole nii puhas, et teisi lahti lasta,» lisas ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Lemmikuhoidja Laura: see on mu unistuste töö!
Loomaarmastaja Laura Vilbaste täitis turul tühja koha ja hakkas pakkuma lemmikloomade hoidmise teenust. Vilbaste loodab, et ta teenusest kasvab ühel päeval välja põhikohaga töö.
Loomaarmastaja Laura Vilbaste täitis turul tühja koha ja hakkas pakkuma lemmikloomade hoidmise teenust. Vilbaste loodab, et ta teenusest kasvab ühel päeval välja põhikohaga töö.
Arco Vara juht loodab Enefitist kiiret kasumit
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.