• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Augud julgeolekus

  Turvateenistuse seadus ei reguleeri valvetehnika ja häiresüsteemide paigaldamist, mistõttu puudub võimalus seada paigaldusfirmadele ükskõik milliseid kvaliteeti tagavaid nõudeid. Kuigi tänini sellest tingitud tõsisemaid vahejuhtumeid pole otseselt fikseeritud, ei anna see tagatist tuleviku tarvis.
  Selget eristamist vajab seegi, mis on turvateenus ning millistele tingimustele peab vastama ettevõtja, kes tahab teenust osutada. Turvaettevõtete liidu esitatud uue seaduseelnõu kohaselt peaks suurenema turvaettevõtja vastutus, seda eelkõige kohustusliku vastutuskindlustuse nõude kaudu. Suurenema peab ka teenuse vahetu osutaja ehk turvatöötaja isiklik kutsealane vastutus.
  Turvaettevõtjad on pidanud juba aastaid vajalikuks turvatöötajate registri sisseseadmist politseiameti juures, kuid riigivõim on seda võtnud kui tüütut kohustust ning jätnud isegi kehtivas seaduses toodud nõuded täitmata.
  Autor: Veiko Jürisson
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Heade tulemuste hooaeg jätkub: S&P tõusis viiendat päeva järjest
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.