• Jaga lugu:

  Maksukired riigikogus

  Villu Reiljan (Rahvaliit) rahandusministrile: Infotunnis me üritasime mõningate finantsprobleemidega tegeleda, aga see valdkond ei olnud teile tuttav.
  Olev Raju (Keskerakond): Mul on väga kurb konstateerida, et härra rahandusminister absoluutselt ei tunne eelnõu, mida ta kaitseb.
  Andres Varik (Rahvaliit): Kui nüüd vaadata tänast situatsiooni põllumajandussektoris, siis põllumajandusettevõtted ei tooda ei kasumit ega ka tulu.
  Villu Reiljan: Selle seaduseelnõu puhul paistavad puu tagant poliitika ostjate kõrvad väga selgelt välja. Kas meie eesmärk ongi nüüd sisuliselt maksuparadiisi minna, tulgu või veeuputus, et veel rahamaailma vägevad saaksid hingeldada ja rasva koguda?
  Liina Tõnisson (Keskerakond): Friedman (Milton Friedman -- majandusteadlane, toim.), kes teile sobiva majandusideoloogia on välja töötanud, ütles ise ühes oma intervjuus, et kui tema ideoloogia kuskil riigis rakendatakse, siis ta selles riigis küll elada ei tahaks.
  Tõnu Kauba (Keskerakond): Kas ma sain õigesti aru, et teie ei tea, kuidas moodi rahva kannatusi on võimalik mõõta?
  Liina Tõnisson: Meie, Jaan Tatikad, püüame siin leiutada jalgratast, millest paraku on juba maailma kogemuse põhjal selge, et see tööle ei hakka.
  Jaanus Männik (Rahvaliit) kõnes riigikogu ees: Mul on siin mõned ajalehetõmmised ja tegemist ei ole mingisuguse asjatundmatu ajalehega, vaid tegemist on Äripäevaga.
  Liina Tõnisson: Kuidas teie tagajärgede eest vastutuse enda peale võtate? Kes need rahva kannatused kinni maksab, kui teie arvamus ei täitu?
  Janno Reiljan (Rahvaliit): Kui me tahame olla kunagi dzhentelmenide klubis, siis tõesti me võime selle lävele pääseda taskuvargana, kuid sinna sisse me ei pääse kunagi. Kui me edaspidi ka taskuvarast mängime, siis ei ole meil teed dzhentelmenide klubisse.
  Lauri Vahtre (Isamaaliit): Mul on väga raske sellest dispuudist osa võtta, sest ma ei saa väidelda korrektselt, ratsionaalselt ja argumenteeritult inimestega, kes mind ja minu mõttekaaslasi kõigepealt nimetavad lurjusteks, taskuvarasteks ja valetajateks. Aga ma oletan ka seda, et see mürk hakkab teid endid lõpuks sööma!
  Peeter Kreitzberg (Keskerakond): Muidugi tekitab see eelnõu suuri kirgi, aga minu meelest tekivad Lauri Vahtrel kired küll pärast iga arutelu.
  Olev Raju: Ja nüüd me oleme siis niisuguses etapis, mis maailmas kestis paar sajandit, kus vanaisa oli piraat, aga tänu sellele, et ta tuli hõbedalastis laevaga, anti talle sir'i tiitel. Poeg häbenes ise, pojapoeg ei teadnudki vanaisast midagi, lõpetas Oxfordi ja kui juhuslikult teada sai, kes ta vanaisa oli, siis suurest häbist laskis endale kuuli pähe.
  Jaanus Männik: 29. novembril otsustavad Euroopa Liidu rahandus- ja majandusministrid, mida teha ebaausat konkurentsi harrastavate riikidega. Otsus ei ole juriidiliselt kohustuslik, poliitiliselt aga küll. Nii et kui me võtame selle siin vastu, siis tõenäoliselt meile antakse ka kolm aastat, siis nähtavasti tuleb see asi lõpetada.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Tallinna börsil ei langenud täna ükski aktsia
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Raadiohommikus: vaktsiinid, koroonapassid ja kiiresti lähenev sügis
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.