Kadi Heinsalu • 6. aprill 2000 kell 9:15

Hansapanga deebetkaardi PIN-koodi saab nüüd muuta sularahaautomaadis

Alates tänasest saavad Hansapanga deebetkaardi valdajad muuta deebetkaardi PIN-koodi, teatas panga pressiteenistus. Kaardi ning seejärel PIN-koodi sisestamisel ilmub sularahaautomaadi peamenüüs uus valik 'PIN-koodi muutmine.' Käsu valimisel tuleb kliendil sisestada vana PIN-kood ning seejärel uus 4kohaline numbrikombinatsioon, mida klient soovib enda PIN-koodiks. PIN-koodi võib klient muuta korduvalt, samas võib tagasi valida ka vana koodi. Kindlasti tasub meeles pidada, et PIN-kood kaitseb arvelduskontol olevat raha kaardi sattumisel kolmandate isikute kätte. Seega ei ole soovitatav valida nelja ühesugust numbrit ega nelja järjestikust numbrit kaardi esiküljelt. sularahaautomaatides. Et olla kindel uue PIN-koodi töölehakkamises, tuleks vahetult peale koodi muutmist seda proovida. Deebetkaardi PIN-koodi ei ole võimalik muuta vanemates IBM-tüüpi

Hetkel kuum