14. juuli 2000 kell 8:18

Kärkna uus sild valmib oktoobri keskpaigaks

Kärknasse Amme jõele ehitatav uus sild teeb liiklemise Tartu-Jõgeva maanteel ohutumaks: praeguse 7 meetri laiuse ülesõidu asemele valmib kolme kuu pärast kümme meetrit laiem, kirjutab Tartu Postimees.

Kärkna uue silla projekteeris möödunud aastal Tallinna firma AS VPN projekteerimisbüroo, ehitab riigihankekonkursil parima pakkumise teinud AS Via Pont.

Uus sild maksab 5,3 miljonit krooni. Raha tuleb riigieelarvest.

AS Via Pont alustas Kärkna uue silla ehitamist 10. juulil, sild peab valmima 19. oktoobriks. 'Ehitajad on küll paar-kolm nädalat graafikust maas, kuid loodetavasti saavad nad töö õigeks ajaks valmis,' märkis Tartu teedevalitsuse juhataja

asetäitja Jüri Tomson.

Praegu valmistavad töömehed ette ajutise silla paigaldamist, see peaks kohale saama järgmise nädala lõpus.

Hetkel kuum