Inno Tähismaa • 28. august 2000 kell 8:44

Ühispangas juurdub tugevamalt SEBi kultuur

Kogu Ühispanga aktsiapaki ostmine aitab Ühispangas paremini juurutada SEBi kultuuri, kommenteeris SEBi otsust Ühispanga endine asepresident Janek Mäggi.

Mäggi sõnul ei tohiks panga suhetes klientidega midagi olulist muutuda, kuna kõik kliendijuhid jäävad samaks. Samas pidas Mäggi võimalikuks, et väike-ettevõtetel on keerulisem laenu saada, kuna panga paindlikkus väheneb. Kui varem sai pangajuhiga lihtsamalt kokku leppida, siis nüüd välistab sellised tehingud suuromaniku suurem kontroll.

Mäggi ütles, et samuti on avanenud hea võimalus Ühispanga aktsionäridel, kes saavad nüüd oma aktsiad maha müüa. 'SEB suudab tunduvalt kauem oodata, millal oma aktsiaid müüa,' kommenteeris Mäggi SEBi käitumist.

Mäggi ütles, et temal ei ole Ühispanga aktsiaid.

Hetkel kuum