• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Nasdaqi kauplemispäeva alguse tõusuhoog rauges

  Tänase kauplemispäeva alguses oli investorite tähelepanu suunatud eile languse läbinud tehnoloogiasektorile ning täna kogunevale Föderaalreservi vabaturukomitee istungile. Seekordselt istungilt intresside tõstmise otsust ei oodata, kuid investorid loodavad siiski saada võimalikult hea ülevaate majanduse hetkeseisust.

  Päeva alguses enam kui protsendiga plussis olnud tehnoloogiakeskne Nasdaqi üldindeks liikus hetk tagasi 0,26 protsenti eilsest sulgemistasemest kõrgemal 3578, 11 punktil. Päeva alguses liigutas indeksi plusspoolele pooljuhisektor. Analüütikute hinnangul on siiski tegemist tehnilise liikumisega, kus turg üritab peale langust läbida korrektsiooni. Turu said elevile ka Xeroxi täna avaldatud kahjum ning Microsofti teade 25 protsendi omandamisest raskustes vaevlevast tarkvarafirma Corelist. Uudis viis Coreli aktsia 55 protsenti eilsest kõrgemale 5,75 dollarile. Xeroxi aktsia langes 2,81 dollarit 12,50 dollari tasemele.
  New Yorgi börs püsis plusspoolel tänu lennundussektorile. Dow Jonesi tööstusliku keskmise aitasid 0,45 protsendiga plussi 10 748,22 punktile Boeing ja United Technologies.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.