Peeter Koppel • 1. november 2000 kell 16:08

WorldCom kukutas Nasdaqit

Ühendriikide aktsiaturgudel teisipäeval üldise optimismipuhangu saatel taas tõusma hakanud tehnoloogiasektor tõestas tänase kauplemispäeva alguses oma jätkuvat haavatavust.

Tehnoloogiakeskne Nasdaqi üldindeks oli veidi enam kui tund kauplemise algust langenud 0,3 protsendiga miinusesse 3358,26 punktile olles kauplemispäeva alguses liikunud peaaegu kahe protsendiga miinuses.

Negatiivse liikumise kutsus esile telekommunikatsiooniettevõte WorldCom, kes andis turule teada, et tõenäoliselt suudab ettevõte teenida käesoleva aasta neljandas kvartalis 34-37 senti kasumit aktsia kohta. Samas olid analüütikud WorldCom?i kasumiks ennustanud 49 senti. WorldComi aktsia reageeris uudisele 18protsendilise langusega 19,50 dollari tasemele

Dow Jonesi tööstuslik keskmine liikus kell 18:05 0,49 protsendiga miinuses 10 917,68 punktil.

Hetkel kuum