• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eurolaul saab homme stardipaugu

  Homme algab järjekordne eurolauluralli, mis nõuab Eesti Televisioonilt poolteist miljonit krooni sponsorraha ning meelitab tuleval kevadel telerite ette finaalkontserti jälgima poole Eesti elanikkonnast, kirjutab Postimees.

  Tuleva aasta 12. mail Taanis Kopenhaagenis asuvas Parkeni spordihallis toimuval Eurovisiooni lauluvõistlusel Eestit esindav eurolaul valitakse välja homme avalikustatavale üleskutsele reageerinud muusikute teoste seast.
  Eesti laul selgub tuleva aasta 10. veebruaril toimuval rahvuslikul finaalkontserdil, esimene sõel ootab aga konkursilaule juba enne jõule.
  ETV välissuhete ja hankeosakonna juhataja, Eesti eurolaulu projekti vedaja Juhan Paadam ütles, et riigitelevisioon ei kuluta kogu ettevõtmise peale sentigi oma eelarveraha. 'Kõik toimub sponsorite jõul,' lisas ta.
  Paadam ei soostunud eile ütlema, kes eurolaulu projekti rahaliselt toetavad. Kinnitamata andmetel on ETV suursponsoriks eurokarussellis Eesti Ühispank.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.