Ülo Toomsalu • 9. november 2000 kell 6:25

Eurolaul saab homme stardipaugu

Homme algab järjekordne eurolauluralli, mis nõuab Eesti Televisioonilt poolteist miljonit krooni sponsorraha ning meelitab tuleval kevadel telerite ette finaalkontserti jälgima poole Eesti elanikkonnast, kirjutab Postimees.

Tuleva aasta 12. mail Taanis Kopenhaagenis asuvas Parkeni spordihallis toimuval Eurovisiooni lauluvõistlusel Eestit esindav eurolaul valitakse välja homme avalikustatavale üleskutsele reageerinud muusikute teoste seast.

Eesti laul selgub tuleva aasta 10. veebruaril toimuval rahvuslikul finaalkontserdil, esimene sõel ootab aga konkursilaule juba enne jõule.

ETV välissuhete ja hankeosakonna juhataja, Eesti eurolaulu projekti vedaja Juhan Paadam ütles, et riigitelevisioon ei kuluta kogu ettevõtmise peale sentigi oma eelarveraha. 'Kõik toimub sponsorite jõul,' lisas ta.

Paadam ei soostunud eile ütlema, kes eurolaulu projekti rahaliselt toetavad. Kinnitamata andmetel on ETV suursponsoriks eurokarussellis Eesti Ühispank.

Hetkel kuum