5. detsember 2000 kell 22:00

Hollandlased panevad mõtte liikuma

www.house-of-design.nl

Lehekülge võiks külastada kõik, kes soovivad oma päeva värskendada tõeliselt huvitavate sisekujundusideedega.

www.house-of-desing.nl/frames.html pakub võimalust tutvuda sisustusideede ja -detailidega mööblist vaaside ja valgustiteni. Klikates ?furniture design?, kuvatakse erinevate tootjate mööblitükid ning omakorda neile vajutades satute otse tootja kodulehele. Eriti kasulik on mööbliideid ammutada neil, kel on tuttavaid mööblitislerite seas ? kuna USAst läheb moodsa laua tellimine väga kalliks, siis ehk suudab kohalik mööblitisler maailmast leitud ideid mõningate variatsioonidega ka ellu viia.

Kõige põnevam on house-of-design´i leheküljel aga valgusteid tutvustav osa. Tuleleegi või flamingolille sarnane valgusti tekitab soovi vahetada juba aastaid laes rippunud igav klaaskuppel millegi ebatavalisema vastu. Ka Eesti suuremate linnade sisustussalongidest võib üht-teist põnevat leida, kui internetis kolades on muutmispisik verre saadud.

Hetkel kuum