• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ülehomme avatakse Raeapteek

  Ülehomme, 8. detsembril kell 15 avatakse taas Raekoja platsil asuv Euroopa vanim - ligi 600 aastat vana Raeapteek, mis oli aastaid remondis, teatas Raepress.

  Raeapteegi hoonetes tegutsema hakkava OÜ Revali Raeapteek juhataja Mall Männili sõnul müüakse apteegis ravimeid esialgu vaid käsimüügist, tulevikus ka retseptuuri alusel. Müügil on mitut liiki ravimtaimi.
  Vana traditsiooni järgi hakatakse apteegis pakkuma firmajooki klaretti, mida kaugetel aegadel pakuti pühade ajal raehärradele ja apteegi külastajatele. Klarett on toniseeriv vahend, mis parandab vereringet ning sisaldab palju ravimtaimi, eeterlikke õlisid ja vürtse.
  Raeapteegi museaalse toa kappides on välja pandud eksponaadid, mis annavad ülevaate apteekrite ja apteegi tööst läbi sajandite. 'Tulevikus saame loodetavasti välja panna ka 17. sajandist pärit ravimtaimede hoidmise kirstud, mis on praegu veel restaureerimata,' ütles Mall Männil.
  Linlasi hakkab Raeapteek teenindama alates esmaspäevast, 11. detsembrist. Apteek on avatud esmaspäevast reedeni kella 9-19-ni ning laupäeviti kella 9-17, puhkepäev on pühapäev.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Nädal raadios: Enefit Green, olümpiavõitja ja spordiajakirjaniku investeeringud ning kinnisvara flippimine
Lõppeval nädalal osutusid enim kuulatuteks hommikuprogrammides lahatud teemad – olümpiavõitja Gerd Kanteri investeeringud ning investor Toomase soovitused Enefit Greenist kasumi võtmiseks. Samuti kuulati saateid kinnisvara teemadel ning spordiajakirjanik Aet Süvari investeerimiskogemuse jagamisest.
Lõppeval nädalal osutusid enim kuulatuteks hommikuprogrammides lahatud teemad – olümpiavõitja Gerd Kanteri investeeringud ning investor Toomase soovitused Enefit Greenist kasumi võtmiseks. Samuti kuulati saateid kinnisvara teemadel ning spordiajakirjanik Aet Süvari investeerimiskogemuse jagamisest.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.