Mel C laulab märtsis Tallinna linnahallis

17. jaanuar 2001, 09:22

Spice Girlsi tüdrukuist andekaim Mel C laulab 19. märtsil linnahallis.

Mel C toob Tallinna Jüri Makarov, kes on end Eesti meelelahutusäris jõudsalt taastanud, kirjutab SL Õhtuleht.

Makarov korraldab Briti kuulsuse kontserdi vaid paar päeva enne seda, kui linnahallis astub Lauri Laubre eestvõttel lavale norralaste ammune kuulsus A-Ha. Võib-olla just seetõttu ei ole piletid kuigi kallid: odavama pääsme saab 190 krooni eest, kallim maksab 390 krooni.

Jüri Makarov korraldab ka juunis Tallinna Vabaduse väljakul maailmakuulsuse Stingi esinemist.

Mel C (Melanie Chisholm, 27, sünnipäev oli 12. jaanuaril) on oma (esimesel) sooloplaadil ?Northern Star? märgatavalt erinev Spice Girlsi popmuusikast. ?Ma eelistan rokki ja indieŽi rütme,? tunnistab ta oma lemmikutena näiteks Garbage`it, Hole ja Red Hot Chili Peppersit. ?Ning Blur, see on klassika,? lisab ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing