Inno Tähismaa • 23. jaanuar 2001 kell 13:16

Mercedes G-500 vargus: Krigolson ei mäletanud auto asukohta

Hulgifirma OÜ Jungent juhi Jaanus Krigolsoni (32) G-seeria Mercedest reedel ei varastatudki, vaid ettevõtja unustas õhtul, kuhu ta oli selle jätnud.

Politsei pressiesindaja Indrek Raudjala andmetel sai Tallinna kesklinna politseiosakond pühapäeva hommikul Krigolsonilt avalduse, et laupäeva ööl vastu pühapäeva oli Vana-Viru 14 Venus klubi lähedalt varastatud 2000. aastal valmistatud tumesinine sõiduauto Mercedes Benz G500. Autosse jäi ka avaldaja pass. Kahjusummaks hindas kannatanu 1350000 krooni.

Järgmisel päeval sai aga omanik oma tuttavate käest teada, et oli auto jätnud hoopis hotelli Olümpia juurde, kust see valesti parkimise tõttu teisaldati tasulisse parklasse. Mis põhjusel omanik oma auto asukohta ei mäletanud, on teadmata.

Hetkel kuum