Kadi Heinsalu • 6 veebruar 2001

Homme algab Tartus väikeettevõtjate rahvusvaheline foorum

Homme algab Tartu linnavalitsuse eestvedamisel Kantri hotellis Baltimaade ja Soome väikeettevõtjatele mõeldud kahepäevane rahvusvaheline kontaktfoorum, millest võtab osa ettevõtjaid Lätist, Leedust, Soomest ja Eestist.

Foorum toimub rahvusvahelise projekti BOD II-GAIN raames, mis keskendub Põhja Leedu, Põhja-Läti, Edela-Soome ning Lõuna- ja Kagu-Eesti väikese ning keskmise suurusega ettevõtete tegutsemisvõimaluste arendamisele rahvusvahelisel turul.

Foorumi peaeesmärk on sidemete loomine vastava ala spetsialistide ja organisatsioonidega ning projektis osalevate ettevõtete vahel. Seminaridel esinevad eksperdid nii Eestist kui ka Soomest, Lätist ja Leedust. Väikeettevõtetel on võimalus tutvustada oma tooteid ja teenuseid workshop-seminaride ajal, samuti pakutakse foorumist osavõtjatele võimalust külastada Tartu ettevõtteid.

BOD II-GAIN projekti kestus on 10 kuud ning kestab 27. septembrini 2001.

Hetkel kuum