BNSi uudistejuht: Laar ei peaks tagasi astuma

Inno Tähismaa 14. veebruar 2001, 15:03

Minu isiklik seisukoht on, et kuigi Laar sai tobeda teoga hakkama ja käitus vääralt, kui see välja tuli, ei peaks ta siiski ametist lahkuma, ütles BNSi uudistejuhi kohuseid täitev uudistetoimetaja Indrek Kuus.

Tunnistan ka seda, et kuigi Laari esialgne reaktsioon ja
esimestel kommentaarididel oli vassimise maik man, on see siiski
inimlikult mõistetav. Samamoodi on inimlikult mõistetav Savisaare
solvumine, kuid inimeste jaoks vist enam mitte Suur
Laarikukutamissõda.

Samas, kui valitsusliit leiab, et peaminister tuleb välja vahetada, siis aga palun. Opositsioon teeb küll ilmselt nüüd Keskerakonna juhtimisel kõva kära, kuid ei juhtu mitte midagi. Tasuks veel ära oodata kaitseväe juurdlus selles küsimuses, siis võib-olla arvan teisiti, kuigi midagi sensiatsioonilist ma sellest juurdlusest ei usu.

Samas on opositsiooni ja Savisaare käitumine mõistetav, poliitikute eesmärk on kindlustada endale võimuletulek, vahendite valik on mõistagi vaieldav. Tasuks ka meenutada, mis hinnaga Isamaaliit, Reformierakond ja Mõõdukad Tallinnas võimul on. Kas nii on ikka ilus?

BNSi siseuudiste peatoimetaja Ainar Ruussaar ja majandusuudiste peatoimetaja Anvar Samost on täna töölähetuses Vilniuses.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing