SL Õhtulehe peatoimetaja Väino Koorberg: vaja on uut valitsust

Inno Tähismaa 14. veebruar 2001, 16:02

SL Õhtulehe peatoimetaja Väino Koorberg ütles, et Mart Laar peaks tagasi astuma. Õhtuleht on väljendanud tema sõnul oma seisukohta ka tänases lehenumbris, kus on esitatud võimalik uus valitsus, eesotsas peaminister Siim Kallasega.

Samas nõustus Koorberg Päevalehe peatoimetaja Priit Hõbemäega, kes arvab, et ajakirjandus pole see, kes valitsust maha võtab. 'Poliitikud võiksid üksteisele otsa vaadata, millist signaali annavad nad endast rahvale,' lausus Koorberg.

'Minu lemmikraamat on 'Jah, Härra peaminister', ja vahepeal tundub, et kogu Eesti poliitiline ladvik loeb hoolega seda raamatut - ja üritab seda etendada. Mõned avaldused on sealt nagu otse maha loetud, kaasa arvatud Laari enda avaldus,' märkis Koorberg.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing