Priit Harik • 14. veebruar 2001 kell 7:21

Müstiline plahvatus õhkis Tallinnas elektriposti

Täna öösel lendas Tallinnas Järvel õhku elektripost, päästeameti eksperdid ei oska plahvatuse põhjust veel selgitada.

Kell 03.15 teatati politseile, et Tallinnas, Järve 40 maja juures purustas plahvatus elektriposti. Sündmuskoha vaatlusel selgus,et elektripost oli paiknenud lippidest aiast umbes 30 cm kaugusel. Plahvatus purustas ühe aialipi ja paiskas mitmekümne meetri raadiuses laiali postist pärinevat puupuru. Läheduses seisvale sõiduautole plahvatus mitte mingisugust kahju ei tekitanud.

Sündmuskohale jõudnud päästeameti töötajad, kes vabastasid sõidutee sinna kukkunud elektripostist, ei osanud plahvatuse põhjust seletada, nentis politseiameti pressibüroo.

Visuaalsel vaatlusel ei olnud märgata plahvatanud lõhkekeha ega lõhkeaine jälgi, samuti ei olnud tunda lõhkeaine spetsiifilist lõhna. Laialipaiskunud puupuru ja elektriposti murdekoht lõhnasid vaigu järele.

Hetkel kuum