Inspektsioon peatas oma ettekirjutuse Nordikale

Kindlustusinspektsioon peatas täna oma eilse liikluskindlustuse teenustasusid puudutava ettekirjutuse Nordika Kindlustusele, ettevõte jätkab kooskõlastatult inspektsiooniga liikluskindlustuse müüki Eesti madalaima hinnaga ? 29 kroonise teenustasuga.

?Meie prognoos, et odava teenustasuga poliiside järgi on turul olemas piisav nõudlus, kinnitas ka Nordika viimaste päevade müük,? lausus Nordika Kindlustuse kindlustusdirektor Jaak-Kristian Sutt. ?Mõne päevaga oleme enam kui kahekordistanud päevas püüdavate liikluskindlustuse poliiside arvu.?

Nordika Kindlustuse AS langetas 1.märtsist kohustusliku liikluskindlustuse teenustase Eesti madalaimale tasemele ? 29 kroonile.

Nordika teenustasudest ja ettekirjutusest saad lugeda tänasest <#Äripäevast=http://www.aripaev.ee/1878/uud_uudidx_187803.html>

Hetkel kuum