CeBITile interneti vahendusel

Indrek Kald 22. märts 2001, 00:00

www.cebit.de

Täna Hannoveris avatava maailma suurima tehnoloogiamessi CeBIT kodulehekülge tasub külastada neil, kes ise Saksamaale minna ei saa, kuid tahavad seal pakutavaga kursis olla.

CeBITi koduleht sisaldab infot messist osavõtvate firmade kohta, tutvustatakse tooteid ja teenuseid. Samuti on võimalik teostada otsingut nii ettevõtete kui toodete/teenuste lõikes. Loomulikult vahendab IT-messi veebikülg messiuudiseid.

Tõeliselt hea teenus on CeBITil toimuvate pressikonverentside ülekandmine veebi-televisiooni vahendusel. Nii saavad ka messi mitte külastavad tehnoloogiahuvilised reaalajas ülevaate, mida maailma juhtivad IT-firmad seal pakuvad või milliseid tulevikulahendusi tutvustavad. Lisaks reaalaja telepildile võib pressikonverentse vaadata ka arhiivist. Eile tutvustasid oma uusi tooteid teiste seas ka Nokia, Hewlett-Packard ja Siemens. Veebitele-visiooni faile saab näha Real Player?i tarkvara abil. Pressikonverentside kõrval sisaldab tehnoloogiamessi veebitele-visioon ka innovaati-lisi tooteid ja teenuseid tutvustavat infokanalit ja reklaamikanalit.

Lisaks leiavad kodulehelt infot viimasel hetkel messile tulijad. CeBITi kodulehekülg on paralleelselt nii inglise kui saksa keeles.

Messil tutvustatakse homset infotehnikat, telekommunikatsiooni, tarkvara ja bürootehnikat. Järgmise nädala kolmapäevani kestvale CeBITile oodatakse ligi 0,8 mln külastajat. Messil osaleb enam kui 8000 firmat 60 riigist. Eesti ettevõtted maailma suurimalt tehnoloogiamessil tänavu esindatud ei ole.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing