Euroholismist Eestis

11. juuni 2001, 00:00

Eesti peaks ELi problemaatika lahendamisel esimese variandina kaaluma, kas oleks kiire majanduse arengu huvides võimalik hakkama saada ilma ELi astumiseta. Ning alles siis, kui see osutub võimatuks, näiteks poliitilistel põhjustel, otsustama ELi kasuks. Kuidagi ei tahaks tulevikus olla soomlaste nahas. Eelmisel kuul kasvas ELi vastaste protsent Soome elanikkonnast 44ni, see on Soome lühikese ELi ajaloo seni kõrgeim protsent. Ent samal ajal suurenes seal esimest korda pärast aastast langust riikliku alkoholitootja Alko läbimüük., kirjutab oma kolumnis Äripäeva uudistetoimetaja Raimo Ülavere.

Hetkeseis: Äripäeva seisukoht on jätkuvalt, et ELi ei tasu tormata, vaid välja tuleb kaubelda parimad liitumistingimused. Välismisnisteeriumi proriteet nr 1 on aga kindlasti liituda esimeses laines ja aastal 2004.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing