Viktoria Korpan • 28. juuni 2001 • 1 min
Jaga lugu:

Tarmo Sumberg: suveajast loobumine oli ennatlik

Eesti Turismiagentuuri nõukoda on seisukohal, et Eestis suveaja kehtestamisest loobumine oli ennatlik otsus, ütles Eesti Turismiagentuuri nõukoja esimees Tarmo Sumberg täna.

?Suveaja kehtestamisest loobumine oli ennatlik otsus kuna aja erinevus samas ajavöötmes olevate naaberriikidega võrreldes tekitab ebamugavusi nii turistidele, turismi- ja transpordifirmadele kui ka naaberriikides ema- või tütarfirmasid omavatele ettevõtetele,? ütles Sumberg.

Sumberg lisas, et nõukoda soovitab kaaluda suveajale ülemineku poolt- ja vastuargumente veel kord valitsuse tasemel ning võimaluse korral taaskehtestada samas ajavöötmes olevate naaberriikidega (Soome, Läti ja Leedu) ühtne aeg ja minna järgmisest kevadest taas üle suveajale.

'Turisminõukoja liikmed, kes esindavad kõiki valdkonnaga seotud harusid, väljendasid koosolekul kahetsust seniste sellekohaste pöördumiste mittesisuliste vastuste üle valitsuse liikmetelt. Teadaolevalt jätkab ka Euroopa Liit tulevikus suveajale üleminekut,' lisas Sumberg.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt