Ülar Lauk • 12. juuli 2001 • 1 min
Jaga lugu:

Napster lõpetas tegevuse, asemele tuleb Morpheus

Eile otsustas USA föderaalkohus, et Napster peab lõpetama oma tegevuse seniks, kuni ei esita efektiivset süsteemi piraatfailide leviku blokeerimiseks.

Praegu on kunagine ülipopulaarne failivahetusvõrk täielikult suletud. Napsteri tegevdirektor Hank Barry on otsuses pettunud, kuid lubas suve lõpuks süsteemi korda saada ja uuesti teenuseid pakkuma hakata.

Napsteri asemel võivad suur osa senistest kasutajatest hakata uue failivahetussüsteemi Morpheus klientideks. Vaatamata igasugusele reklaami puudumisele kasutas Morpheust juunis 225 000 inimest, Webnoize prognoosi kohaselt ületab nende arv aasta lõpuks miljoni.

<#Compulenta=http://www.compulenta.ru/news/2001/7/12/15637/>

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt