Virtuaalturistid koostavad ise oma reisiportaali

10. august 2001, 00:00

www.virtualtourist.com

Selleks et aru saada, milline on lihtne ja administreeritav kodulehekülg, tuleb selle tegemist proovida. Virtualtourist pakub näiteks teenust, kus igaüks saab koostada kodulehekülje HTMLi tundmata vaid veebiankeete täites. Suuremate kogemustega HTML-teksti kirjutajad saavad oma kodulehte veel huvitavamaks muuta, aga lihtsalt ilusa ja sisuka lehe saab valmis ka kodulehe tegemisest midagi teadmata.

Virtualtourist on reisikommuun, kus igaüks jagab teistega oma reisikogemusi ja -pilte. Enim hinnatud leheküljed pääsevad TOP 1000sse. Samast saab ka infot turismibüroode kohta, broneerida reise, jagada kogemusi foorumis või jututoas. Kodulehe avalehel on nn turistipass, millel on graafiliselt kujutatud lehekülje omaniku läbitud maad.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:47
Otsi:

Ava täpsem otsing