Cisco Systems restruktureeritakse

Peeter Koppel 24. august 2001, 10:34

Maailma suurim interneti infrastruktuuri seadmete tootja Cisco Systems teatas eile ettevõtte restruktureerimisest ning sellest, et näeb oma äris stabiliseerumise märke, teatab Reuters.

Cisco kavatsetakse restruktureerida 11 erinevaks tehnoloogiagrupiks, mis on ettevõtte jaoks suurim sellelaadne operatsioon pärast aastat 1997. Restruktureerimise eesmärk on tõmmata koomale ja viia fookusesse ettevõtte tohutuks paisunud turundus- ja arendustegevus. 11 tehnoloogiagrupi loomine on ettevõtte esindaja sõnul tingitud klientidest ja turust ning peab aitama viia ettevõtte vastavusse olukorraga, kus piirid kliendisegmentide vahel on hajumas.

San Joses, Kalifornias baseeruva ettevõtte juhid ütlesid ühtlasi, et ettevõtte jaoks läheb käimasolev kvartal ootuste kohaselt ning sellega ollakse rahul. Cisco juhi John Chambersi sõnul leiab restruktureerimine aset ajal, mil Cisco äri näitab stabiliseerumise märke ning kuigi tuleviku ennustamine on võimatu, on käesoleva kvartali esimesed nädalad tellimuste osas vastanud prognoosidele.

Cisco on üks enim jälgitud tehnoloogiaettevõtteid maailmas, mis internetirevolutsiooni käigus hämmastas lausa fantastilisena tunduva kasvuga. USA majanduse jahenemine ja dot.com-mulli lõhkemine on ettevõtet sundinud aga prognoose korduvalt kärpima ning maha kandma laovarusid ja vallandama töötajaid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing